Sound doesn't work in TF2

Help with using HLDJ

Sound doesn't work in TF2

Postby sketchfactor » Sun Sep 02, 2012 2:04 am

I do everything it tells me to do in the console.
"la"
"number of file I want to load" (in this case it was 3, although I think that irrelevant)
I press F1 and nothing happens, I did voice_loopback 1 and all I heard was my breathing.

Am I doing something wrong? Is HLDJ broken from a patch?

Any help is appreciated.
sketchfactor
Game DJ
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 02, 2012 2:01 am

Re: Sound doesn't work in TF2

Postby Renegade » Thu Sep 20, 2012 4:42 pm

Renegade
HLDJ Developer
HLDJ Developer
 
Posts: 1500
Joined: Sat Mar 01, 2008 2:02 pm

Re: Sound doesn't work in TF2

Postby frog7227 » Sun Sep 23, 2012 4:01 pm

i have the same problem says 1 file could not be written in my console
frog7227
Game DJ
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 23, 2012 4:00 pm


Return to Help



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

cron