Need help!

Help with using HLDJ

Need help!

Postby Helloworldhiokhello » Sat Nov 24, 2012 4:01 pm

1) Does HLDJ launch the game correctly for you?
Yes
2) Does "HLDJ Loaded Successfully" appear in console on starting the game (with no errors)?
Yes
3) What is the console output after selecting a song, or issuing other HLDJ commands such as "hldj_next"?
It just says it loads.
4) Create your own local server and set the appropriate sv_ commands (see above), then:
4-a) Load one of the sample audio files and perform a search of your Steam directory (without stopping HLDJ) for the file "voice_input.wav" - does it show up, and if so, where?
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\insertnamehere\team fortress 2
4-b) If it exists, open it in an audio player: does it sound like the audio file you loaded?
Yes it does.
4-c) If it exists, return to the game, and enter the following into console: voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; voice_forcemicrecord 0; voice_modenable 1; voice_enable 1; +voicerecord
Does the audio file start to play?
Yes.
5) Does voice normally work for you? If not, or you do not have a microphone, have you remembered to set up any applicable options in your operating system and/or the game?
Yes.

So I can mic spam but I need to enter this code every time I join a server and I need to hold down V to be able to mic spam. The hot key I set in HLDJ doesn't work.
Code: Select all
voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; voice_forcemicrecord 0; voice_modenable 1; voice_enable 1; +voicerecord



How can I get the key to work? ):
Helloworldhiokhello
Game DJ
 
Posts: 4
Joined: Sat Nov 24, 2012 3:45 pm

Re: Need help!

Postby Helloworldhiokhello » Sat Nov 24, 2012 6:04 pm

Also this is in tf2. ):

Not sure what else I can say.

HLDJ says the play key is f2. I press it ingame but nothing happens. Holding my mic key works though.
Helloworldhiokhello
Game DJ
 
Posts: 4
Joined: Sat Nov 24, 2012 3:45 pm

Re: Need help!

Postby Renegade » Sat Nov 24, 2012 6:49 pm

you may have other scripts that bind over your hldj key, in console:
Code: Select all
bind <key> hldj_playaudio
Renegade
HLDJ Developer
HLDJ Developer
 
Posts: 1500
Joined: Sat Mar 01, 2008 2:02 pm

Re: Need help!

Postby Helloworldhiokhello » Sat Nov 24, 2012 7:26 pm

Pretty sure I don't. I've edited my keys in tf2 and f2 wasn't in use. I've used f1 as well which wasn't in use either but neither work.

EDIT

Actually, that worked. Will I have to do this everytime at start up?


EDIT +

Looks like I don't have to. Thanks :-)

Why wouldn't anything happen before though? I checked through all the keys and none of them used f2 ):
Helloworldhiokhello
Game DJ
 
Posts: 4
Joined: Sat Nov 24, 2012 3:45 pm

Re: Need help!

Postby Helloworldhiokhello » Sat Nov 24, 2012 10:36 pm

Also I'm getting some pretty bad quality on some songs. It sounds muddy as hell.

When I play the file outside of tf2, it sounds just fine but once i start mic spamming it sounds really terrible.
Helloworldhiokhello
Game DJ
 
Posts: 4
Joined: Sat Nov 24, 2012 3:45 pm


Return to Help



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron